activiteiten

UiT in Vlaanderen
298 activiteiten gevonden
 • Hobbyavonden

  donderdag 15 november - Rotonde
  Cursus of workshop
  Onze hobbyavonden zijn ideaal om gezellig onder vrienden je hobby uit te oefenen met een kopje koffie/thee en een overheerlijk koekje. Breien, schilderen, naaien of een andere creatieve bezigheid? Het kan allemaal. Jij brengt al het nodige materiaal mee en onze vrijwilligers staan klaar om je te helpen om tot een prachtig resultaat te komen.
  lees verder
 • Culinair: bier en kaas

  donderdag 08 november » donderdag 15 november - Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
  Cursus of workshop
  Door hun verscheidenheid aan aroma’s en smaken kan je verrukkelijke bier- en kaasschotels leren samenstellen. In twee lessen proeven we 8 verschillende zurige, bittere en zoetere bieren met ongeveer 15 aangepaste soorten kaas. We laten ons inspireren door de gepassioneerde Kaasmeester uit Schilde! Meebrengen : 4 ruime wijnglazen à 12 à 15 cl. Opgelet voor wie zelf met de auto naar de les ...
  lees verder
 • Zaalvoetbal

  woensdag 07 november » woensdag 21 november - Sportcentrum Elshout
  Wedstrijd meedoen
  Zin om mee een balletje te trappen? Onze zaalvoetballers trainen om de twee weken in de sporthal, centrum Brasschaat aan de Elshoutbaan. We sturen halfjaarlijks een rekening. Op dit moment werken we met wachtlijsten. Voor meer info kan je terecht bij Bart Gijsel.
  lees verder
 • Cursus Architectuur 1900-2000

  woensdag 07 november » woensdag 21 november - Ons Middelheem
  Cursus of workshop
  DAVIDSFONDS BRASSCHAAT Cursus Davidsfonds Brasschaat woensdagen 7, 14 en 21 november 2018 om 20 uur Lezingenreeks: Wat met modernisme in de jaren ‘80? Inleidende lezing die start vanuit het modernisme en aansluit bij de stijldiscussie in de jaren ’60 - ’70 die daarop is gevolgd als basis voor de verschillende latere stromingen in de archi-tectuur. Materialiteit en diversiteit in het oeuvre van ...
  lees verder
 • Biljarten

  woensdag 14 november » woensdag 28 november - Buurthuis Op Maat
  Wedstrijd meedoen
  Onze biljartclub is een vaste waarde in ons sportaanbod. 14-daags op woensdagavond komen de clubleden bij elkaar om te biljarten en gezellig bij te kletsen. Officieel blijven de biljartavonden 14-daags. Indien er geen andere activiteit doorgaat in het Buurthuis, kunnen ze wekelijks doorgaan. Jo (vrijwilligster biljart) zal dit tijdig aan de biljarters melden!
  lees verder
 • Badminton

  woensdag 14 november » woensdag 28 november - Sportcentrum Elshout
  Wedstrijd meedoen
  Badmintonners slaan om de 14 dagen op woensdagavond tegen de pluimpjes. De training begint om 19.30u. We trainen in sporthal centrum Brasschaat op de Elshoutbaan. We sturen halfjaarlijks een rekening. Voor meer info kan je terecht bij Bart Gijsel.
  lees verder
 • Mandala tekenen

  donderdag 15 november » donderdag 29 november - Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
  Cursus of workshop
  oor volwassenen als therapie bij stress of burn-out – de genezende kracht van Mandala Volwassen mensen die last hebben van stress, depressie of een burn-out kunnen er veel baat bij hebben om met kleur bezig te zijn. Dit kleuren voor volwassenen lijkt een hype, maar veel mensen vinden daar juist rust in en krijgen zo inzicht in de eigen persoonlijkheid. Het woord Mandala is afkomstig uit het ...
  lees verder
 • Culinair: erotisch koken

  donderdag 08 november » donderdag 22 november - Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
  Cursus of workshop
  Selder, oesters, bananen, tomaat, vijgen, .... allemaal natuurlijke afrodisiacum die we in deze lessen gaan gebruiken om mooie, sexy bordjes te creëren.
  lees verder
 • Zwemmen

  maandag 05 november » maandag 26 november - Sportoase Elshout
  Wedstrijd meedoen
  Elke maandagavond staan we weer te trappelen voor de zwemlessen. Kom zeker op tijd, zodat je je rustig kan omkleden. Je bent welkom in het zwembad van Sportoase, Elshoutbaan in Brasschaat. Vanaf 19.45u kunnen we zwemmen tot 21.00u Op dit moment werken we met wachtlijsten. Voor meer informatie kan je terecht bij Bart Gijsel.
  lees verder
 • Hoogsensitiviteit

  vrijdag 09 november » vrijdag 30 november - Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
  Cursus of workshop
  De maatschappij is op dit moment niet ingespeeld op de sensitieve medemens en maakt dat velen van hen hun sensitiviteit proberen te verloochenen. Met alle gevolgen van dien. Een hoogsensitief persoon die langdurig is blootgesteld aan een overdaad van prikkels verliest het contact met zichzelf. Ziektes en gedragsproblemen zijn dan het “logische” gevolg. Voel je jezelf aangesproken? Herken je ...
  lees verder

Uitgelicht